Aženo slyvos be kauliukų Lou Prunel,pasterizuotos, stambios 250 g.

6,00

Aženo slyvos,  stambios (33 –  44 vaisiai  500 g), rehidratuotos, pasterizuotos. Tai – vieni mėgstamiausių mūsų klientų džiovinti vaisiai.

„Ente” veislės Aženo slyvos skinamos tik  kada  pasiekia optimalią brandą.  Šie džiovintos slyvos  yra minkštos tekstūros, o aukso geltonumo minkštimas nesusikaramelizavęs.  Slyvos Lou Prunel  yra be saldiklių ir konservantų.

Aženo slyvos – „Pruneaux d’Agen“ – saugoma geografinė nuoroda.

Aženo slyvos – mažai kaloringas vitaminų, mineralų bei maistinių skaidulų šaltinis.

Ypatingą pasiūlymą norintiems sutaupyti rasite čia.

Aženo slyvos be kauliukų, stambios, rehidratuotos, pasterizuotos 250 g

Prekės ženklas  Lou Prunel

Sudedamosios dalys: rehidratuotos, pasterizuotos Aženo slyvos. Gali pasitaikyti slyvų su kauliukų liekanomis arba riešutų trupinėlių.

Gamintojas: Lou Prunel, Femouillade Sud – 47300 Bias, France www.louprunel.com

Kilmės šalis  Prancūzija

Maistingumas (100 g)  :

energinė vertė 983 kJ / 232 kcal

riebalai 0,5 g , iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g ,

angliavandeniai 52 g, iš jų cukrų 37 g ,

skaidulinės medžiagos 6,4 g

baltymai 1,5 g,

druskos pėdsakai.

Laikymo sąlygos:  laikyti vėsioje (15-20 °C) nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje ir vabzdžiams neprieinamoje vietoje.

Geriausias iki: 2023/10/27

Prekės aprašymas

Aženo slyvos, stambios:  33 –  44 vaisiai  500 g. Didžiausias drėgnis – 35 %.

„Pruneaux d’Agen“ – saugoma geografinė nuoroda.

„Ente” veislės slyvos skinamos tik  kada  pasiekia optimalią brandą. Šie džiovinti vaisiai yra minkštos tekstūros, o aukso geltonumo minkštimas nesusikaramelizavęs.  Lou Prunel ūkiuose užaugintos slyvos yra be pridėtinio cukraus  ir konservantų.

“Lou Prunel”  jau nuo 1969 metų ENTE slyvų sodus kultivuoja taikydami Lemaire-Boucher metodą.
Šiandien “Lou Prunel” – plačiai žinomas Prancūzijoje ir tarptautinėse rinkose prekės ženklas , kuriam tvarumas , ilgametė partnerystė su vaismedžių ūkių valdytojais – darbais patvirtintos vertybės.