Baltasis tunas (thunnus alalunga) alyvuogių aliejuje, pikantiškas. Paruoštas pagal originalų Aloniso salos receptą.
Sudedamosios dalys: baltasis tunas 65 %, ypač tyras alyvuogių aliejus 34 %, čili pipirai, druska. Žvejybos regionas: FAO 37.3.1. ir FAO 37.3.2
Maistingumas 100 g : energinė vertė 780 kJ /186 kcal, riebalų 9,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandeniai 0,0 g, iš kurių cukrų 0,0 g, baltymai 25,2 g, druska 1,94 g.
Grynasis kiekis: 212 g ℮
Grynasis kiekis: be skystosios terpės 120 g
Geriausias iki: 16/03/2025. Atidarius laikyti šaldytuve (<4⁰) ir suvartoti per 4 dienas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Gamintojas: Anagnostou & Kalogianni Family Company, www.alelma.gr , pagaminta Aloniso saloje, Graikija.
Kodėl Aloniso tunas toks ypatingas:
Baltasis Aloniso tunas su čili piprais aukščiausios kokybės alyvuogių aliejuje laikomas vienu geriausių žuvies, sugaunamos Egėjo jūroje, produktų .
Pačios švelniausios filė atrinkimas, apdorojimas ir sudėjimas į stiklainius atliekamas rankomis. Proceso pabaigoje pridedėti raudonieji čili pipirai, tunui suteikia pikantiškumo ir paverčia jį tikru skanėstu.
Tuno tekstūra ir čili pipirų aštrumas – puikus derinys apie kurį svajoja kiekvienas gurmanas! Šiuo delikatesu galite mėgautis kaip valgomu atskirai užkandžiu arba, kaip bet kurias salotas į aukštesnį lygį pakeliančiu pagardu.
Baltasis Aloniso tunas yra puikus omega-3 riebalų rūgščių šaltinis ir yra rekomenduojamas visiems, nes jame nėra sunkiųjų metalų. Taigi tai yra švarus nuo gyvsidabrio produktas.