Juodųjų „Kalamata” alyvuogių užtepėlė Ophellia 180 g

3,50

Užtepėlė gaminama pagal Viduržemio jūros regiono namų receptą. Todėl naudojami tik natūralus produktai: ypač tyras alyvuogių aliejus, prieskoniai, tradicinis graikų vyno actas „Caperis“. Taip išasugomi Viduržemio jūros regionui būdiga spalvos, kvapas ir aromatas. Užtepėlė labai universalus produktas. Gali būti patiekiama kaip fantastinis mėsos ir žuvies pagardas. Ypač dera su aviena,  tačiau ji taip pat skani šalia vištienos ir mėsingos baltos žuvies, tokios kaip menkė.  Užtepėlė – puikus vegetariškų patiekalų priedas, suteikiantis sodrumo ir spalvų jau  išbandytiems ir  pamėgtiems  skonių deriniams

Produkto kodas: GR022 Kategorijos: , Žymos: ,

Prekės ženklas   OPHELLIA

Gamintojas: Ophellia L.T.D. , Monastiriou 63,  Thessaloniki  54627, Graikija.

Kilmės šalis  Graikija

Sudedamosios dalys: juodos „Kalamata” alyvuogės,  valgomoji druska, ypač tyras alyvuogių aliejus, vyno actas, žolelės.

Maistingumas (100 g) :

energinė vertė: 87 kJ / 21 kcal

riebalų 29,5 g iš kurių:

sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g.

angliavandeniai 1,4 g, kurių:

cukrų                             < 0,5 g.

baltymai                          1,7  g

druska                            3,4 g.

Grynasis kiekis: 180 g

Geriausias iki: 2022/06/27

Produkto aprašymas

Užtepėlė labai universalus produktas. Gali būti patiekiama kaip fantastinis mėsos ir žuvies pagardas. Ypač dera su aviena,  tačiau ji taip pat skani šalia vištienos ir mėsingos baltos žuvies, tokios kaip menkė.  Užtepėlė – puikus vegetariškų patiekalų priedas, suteikiantis sodrumo ir spalvų jau  išbandytiems ir  pamėgtiems  skonių deriniams.