Mėlynasis Aloniso tunas (thunnus thynnus) alyvuogių aliejuje.
Prekės ženklas: Alelma
Sudedamosios dalys: mėlynasis tunas 65 %, ypač tyras alyvuogių aliejus 34 %, druska. Omega 3 riebalų rūgščių šaltinis Žvejybos regionas :FAO 37.3.1. ir FAO 37.3.2
Maistingumas 100 g : energinė vertė 827 kJ /197 kcal, riebalų 8,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g, angliavandeniai 0,0 g, iš kurių cukrų 0,0 g, baltymai 29,9 g, druska 1,79 g.
Grynasis kiekis: 212 g ℮
Grynasis kiekis: be skystosios terpės 120 g
Geriausias iki: 31/12/2025. Atidarius laikyti šaldytuve (<4⁰) ir suvartoti per 4 dienas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Produktas paruoštas vartojimui.
Gamintojas: Anagnostou & Kalogianni Family Company, www.alelma.gr , pagaminta Aloniso saloje, Graikija.
Kodėl mėlynasis Aloniso tunas toks ypatingas:
Mėlynasis Aloniso tunas laikomas vienu geriausių žuvies produktų sugaunamų Egėjo jūroje.
Visas gamybos procesas – nuo sužvejojimo jūroje, švelniausios tekstūros file atrinkimo iki sudėjimo į stiklainius atliekamas rankomis. Taip paruoštas tunas užpilamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi.
Išskirtinis mėlynojo tuno, dar žinomo kaip raudonasis tunas, skonis nepaprastai pagerina salotų skonį.
Taip pat tunas gali būti valgomas atskirai – kaip delikatesinis užkandis.
Mėlynasis tunas yra puikus omega-3 riebalų rūgščių šaltinis ir yra rekomenduojamas visiems, nes jame nėra nei sunkiųjų metalų, nei gyvsidabrio.