Mėlynasis Aloniso tunas alyvuogių aliejuje Alelma 212 g

11,50

Mėlynasis tunas (thunnus thynnus) alyvuogių aliejuje,paruoštas pagal originalų Aloniso salos receptą.

Apie šį produktą:

  • 100% graikiškas produktas tiesiogiai iš Egėjo jūros,
  • pasterizuotas  produktas be konservantų,
  • puikus riebiųjų omega-3 šaltinis,  be sukiųjų metalų ir gyvsidabrio,
  • puikiai subalansuotas visoms amžiaus grupėms ir sveikai Viduržemio jūros dietai,
  • ypatinga tekstūra ir nuostabus skonis betkokias salotas paverčia Viduržemio jūros virtuvės šedevru, tuo pačiu tai –  išskirtinis, paruoštas vartoti užkandis !

Produktas supakuotas  į skaidraus stiklo indelius užsukamu dangteliu.

Geriausias iki: 2025 /12 /31. Serija: 29120008419. Kilmės šalis: Graikija.

Produkto kodas: GR070 Kategorija: Žymos: , , ,

Mėlynasis Aloniso tunas (thunnus thynnus) alyvuogių aliejuje.

Prekės ženklas: Alelma

Sudedamosios dalys: mėlynasis tunas 65 %, ypač tyras alyvuogių aliejus 34 %, druska. Omega 3 riebalų rūgščių šaltinis Žvejybos regionas :FAO 37.3.1. ir FAO 37.3.2

Maistingumas 100 g : energinė vertė 827 kJ /197 kcal, riebalų 8,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g, angliavandeniai 0,0 g, iš kurių cukrų 0,0 g, baltymai 29,9 g, druska 1,79 g.

Grynasis kiekis: 212 g ℮

Grynasis kiekis: be skystosios terpės 120 g

Geriausias iki: 31/12/2025. Atidarius laikyti šaldytuve (<4⁰) ir suvartoti per 4 dienas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Produktas paruoštas vartojimui.

Gamintojas: Anagnostou & Kalogianni Family Company, www.alelma.gr , pagaminta Aloniso saloje, Graikija.

Kodėl mėlynasis Aloniso tunas toks ypatingas:

Mėlynasis Aloniso tunas laikomas vienu geriausių žuvies produktų sugaunamų Egėjo jūroje.

Visas gamybos procesas – nuo sužvejojimo jūroje, švelniausios tekstūros file atrinkimo iki sudėjimo  į stiklainius atliekamas  rankomis. Taip paruoštas tunas užpilamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi.

Išskirtinis mėlynojo tuno, dar žinomo kaip raudonasis tunas,  skonis nepaprastai pagerina salotų skonį.

Taip pat tunas gali būti valgomas atskirai – kaip delikatesinis užkandis.

Mėlynasis tunas yra puikus omega-3 riebalų rūgščių šaltinis ir yra rekomenduojamas visiems, nes jame nėra nei sunkiųjų metalų, nei gyvsidabrio.