Paprikos užkandukai su apelsinų balzaminiu kremu – patiekalas, kuriame netikėtai maloniai atsiskleidžia ingredientų dermė. Mažai pastangų , o rezultatas stulbinantis – kita šio recepto ypatybė, kuri patiks visiems jį pabandžiusiems.
MUMS REIKĖS
- 10 vnt. mažų paprikų,
- 50 g svogūnų laiškų,
- 400 g tepamo sūrio Philadelphia,
- 300 g šalto rūkymo šoninės5 v.š.
- balzaminio kremo su apelsinais „Ophellia”
GAMINAME
Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir įdarome sūriu. Susmulkiname svogūnų laiškus ir uždedame ant sūrio. Taip paruoštas paprikas apsukame šoninės juostelėmis. Sudedame ant kepimo grotelių arba skardos ir kepame 30 min. 140°C temperatūroje.Išimam iš orkaitės ir aptepam balzaminiu kremu (nepagailėti) su apelsinais. Ir vėl pašauname į orkaitę 10 min.
Skanaus!