Ingridientai
- 100 g Aženo slyvų be kauliukų
- 100 g šviežio ožkos sūrio
- 1 lapas sluoksniuotos tešlos
- 50 g pušies riešutų
- 4 ploni griežinėliai vytinto kumpio
- 50 g rukolos
- 50 ml skystos grietinėlės
- 1 petražolių šakelė
- Druskos ir pipirų
Gaminame
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C
Dubenyje sumaišykite šviežią ožkos sūrį su grietinėle.
Smulkiai supjaustykite 1 petražolių šakelę ir suberkite į mišinį. Pagardinkite druska, pipirais ir atidėkite.
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir papuoškite šviežiais ožkos sūrio gabaliukais.
Užbarstykite Aženo džiovintas slyvas ir pušies riešutus ir kepkite 20-25 minutes 180°C temperatūroje.
Kai baigsite kepti , tolygiai paskirstykite kumpio ir rukolos griežinėlius ir nedelsdami patiekite.