AŽENO SLYVOS: KAD JŪSŲ ODA BŪTŲ SVEIKA.

Aženo slyvų nauda odai

Aženo slyvos  – maistinių medžiagų, kurios teigiamai veikia mūsų sveikatą šaltinis. Be jau jums žinomo virškinimą gerinančio poveikio, slyvos garsėja ir anti – stresinėmis, anti – oksidacinėmis savybėmis ir yra ištikimas jūsų odos sąjungininkas …

Aženo slyvos natūralus, sveikas ir pikantiškas gardėsis, kurį atranda vis daugiau gurmanų.  Slyvų populiarumą lemia tai, kad jos atitinka visų: jūsų ir visų šeimos narių norus. Vaikams patinka jų saldus skonis, o vyresniems tai, kad šie džiovinti vaisiai  yra puikus supermaistas besirūpinantiems odos sveikata.

Supermaistas, kurį rekomenduoja dermatologai

Aženo slyvos  yra antioksidantų koncentratas. Magnis, geležis, kalis ar boras, kurių gausu vaisiuose  – vitaminų kokteilis, saugantis odą  nuo laisvųjų radikalų. Būtent jie yra odos ląstelių senėjimo  priežastis. Tačiau šį procesą gali  sustabdyti minėtų aktyvių ingredientų armada. Rezultatas – elastingesnė oda, lėtesnis odos senėjimas ir mažiau raukšlių!

Magnis, geležis, kalis ar boras, lygiai taip pat kaip ir žinomų prekės ženklų maisto papildai, suteikia odai  apsaugą nuo laisvųjų radikalų.

Aženo slyvos  – puiki apsauga nuo odos patiriamo streso

Slyvų įtraukimas į mitybą turi tiesioginį poveikį odai, nes vaisiuose gausu antioksidantų.  Didžiausią darbą malšinant odos patiriamą stresą yra magnis , kurio Aženo slyvose ypač daug. Stresas yra sunkinantis veiksnys sergant tam tikromis odos ligomis, todėl, valgantys šias slyvas susitvarko su stresu daug lengviau. Akivaizdu, kad be teigiamo poveikio jūsų odai, slyvos gurmanų vertinamos už skonio ir maistines savybes, kurias išnaudoja geriausi pasaulio virtuvės šefai.

Šaltinis: www.observatoire-sante.fr