Už šį receptą ir nuotraukas esu dėkinga mielai bičiulei Dainai Česnauskienei, kuri jau ne pirmą kartą su mumis dalinasi paprastai paruošiamų, bet nepaprastai skanių patiekalų receptais.
REIKĖS: kalakuto kumpelio, alyvuogių aliejus GEMMA , morkų, svogūnų, česnako, salierų, cukinijos, šaldytų žirnelių, slyvinių pomidoriukų , AŽENO slyvų be kauliukų ,špinatų.
EIGA:kalakuto kumpelį supjaustom kąsnio dydžio gabaliukais ,apkepam alyvuogių aliejuje ir dedam į troškintuvą.Keptuvėje apkepam smulkintus morką ,svogūną ,česnaką ,salierą ,cukiniją ir dedam prie mėsos troškintis.Viską užpilam vištienos sultiniu. Po 15-20 min. šaldytus žirnelius ,per pusę perpjautus slyvinius pomidoriukus slyvas.Dar patroškinam 15 min. Prieš pabaigą-smulkinti špinatai ir troškinukas paruoštas! Prieskoniuoti galima kokiomis tik norite žolelėmis, aštriais pipiriukais ir druska.
Skanaus!