KIAULIENOS NUGARINĖ SU GRANATŲ BALZAMINIO KREMO PADAŽU.

  • Receptai
Kiaulienos nugarinė su granatų padažu

Įspėjimas❗Tai gali tapti vienu mėgstamiausiu jūsų receptu!

Kiaulienos nugarinė pagardinama aromatiniais prieskoniais, tada apšlakstoma saldžiarūgščiu granatų balzaminio kremo padažu. Tai lengvai pagaminamas patiekalas, kuris tikrai sužavės jūsų šeimą ir draugus!

Mums reikės:

Eiga

Sekliame dubenyje sumaišykite kmynus, kalendras, pipirus, česnaką, cinamoną ir druską. Nugarinę nusausinkite ir įtrinkite prieskonių mišiniu, kol pasidengs tolygiai.Įkaitinkite aliejų sunkioje keptuvėje ant stiprios ugnies, kol ji įkais, bet nerūks. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite kiaulieną, retkarčiais apversdami, kol mėsa apskrus iš visų pusių. Kepkite 20–25 minutes. Kiaulieną su žnyplėmis perkelkite ant pjaustymo lentos ir palikite 10 minučių.Kol kiauliena stovi, nupilkite visus riebalus iš keptuvės, tada į keptuvę supilkite granatų sultis ir balzaminį kremą ir virkite ant vidutinės ugnies maždaug 3 minutes, kol jo liks maždaug 2/3 puodelio. Sumažinkite ugnį jei pradės karamelizuotis. Sumaišykite kukurūzų krakmolą ir vandenį ir supilkite į sultis, tada virkite padažą, kol šiek tiek sutirštės, 1–2 minutes.Nukelkite nuo ugnies, pagardinkite druska. Supjaustykite kiaulieną, patiekite su padažu ir mėgaukitės