VEGETARIŠKAS PLOVAS SU AŽENO SLYVOMIS IR KALENDRA

  • Receptai
Ryžių plovas su Aženo slyvomis ir kalendra

Ryžių plovas su Aženo slyvomis ir kalendromis – puikus receptas skaniai ir subalansuotai mokslo metų pradžiai. Išbandykite šį receptą – jus tikrai nustebins saldaus ir rūgštaus skonių derinys

Ingredientai

Gaminame

Svogūnus susmulkinkite, sudėkite į keptuvę ir užpilkite alyvuogių aliejumi. Kepkite svogūnus 4-5 minutes.

Suberkite pailgus ryžius, kepkite ant vidutinės ugnies apie 3-4 minutes nemaišydami.

Įpilkite vandens, dehidratuoto sultinio, čiobrelių ir Aženo džiovintų slyvų ir virkite 12 minučių ant vidutinės ugnies.

Ryžiai turi būti išvirti, o keptuvėje neturi likti sultinio.

Stambiai sukapokite kalendrą ir anakardžių riešutus.

Sudėkite ryžius į lėkštę ir pabarstykite kalendromis ir anakardžių riešutais.

Skanaus